'Vorsteiner' pārveidotais 'BMW X6 M'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (29)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    03-12-2010

    Amerikāņu tūninga ateljē "Vorsteiner" izstrādājis savu pārveidojumu programmu sportiskajam apvidus automobilim "BMW X6 M". Par "VRS Aero" nosauktā pakotne pamatā izgatavota no oglekļa šķiedras, kas esot par 30% izturīgāka nekā tradicionāli tūninga nolūkiem izmantotā.


    "VRS Aero" virsbūves aerodinamiskā pakotne "BMW X6 M" modelim iekļauj apakšējo uzliku priekšējam buferim, kas palielina gaisa piespiedējspēku priekšējai riteņu asij, bet aizmugurējai riteņu asij to nodrošina jumta spoileris. Tāpat automobilim uzstādīts difuzors aizmugurējam buferim.


    No oglekļa šķiedras izgatavotais motora pārsegs ir par 40% vieglāks nekā standarta, savukārt papildus atveres tajā nodrošina labāku gaisa ventilāciju. Vizuālos pārveidojumus noslēdz oriģināla dizaina 23 collu riteņu diski ar "Michelin" riepām.


    Tehniskus pārveidojumus šim sportiskajam apvidniekam "Vorsteiner" gan nav paredzējis. Atgādināsim, ka "BMW X6 M" aprīkots ar 4,4-litru biturbo V8 dzinēju, kas attīsta 555 zirgspēku jaudu un 680 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h šāds apvidnieks paātrinās 4,7 sekundēs un spēj sasniegt 250 km/h ātrumu.


    Piedāvājam noskatīties video ar "VRS Aero" pakotni "BMW X6 M" apvidniekam:


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties