BMW ar klaviermeistariem rada limuzīnu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (33)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    15-11-2010

    Kompānijas „BMW” individualizēto izstrādājumu nodaļa „BMW Individual” sadarbībā ar leģendāro klavieru ražotāju „Steinway & Sons” izgatavojuši unikālu „BMW” 7.sērijas modifikāciju „Composition”.


    „BMW” 7.sērijas „Composition” pieejama baltā vai melnā virsbūves krāsā, kuras trīskāršais lakojums būs pulēts ar rokām. Eksterjera hromētās detaļas aizstātas ar melnām, kā arī automobilim uzstādīti oriģināla dizaina 20 collu riteņu diski.


    Atbilstoši melno un balto klavieru taustiņu tematikai, interjers būs kontrastējošā krāsā salīdzinājumā ar eksterjeru. Proti, melnas virsbūves krāsas „BMW” būs balts interjers un baltam „BMW” būs melnas apdares salons.


    Interjera dekoratīvajā apdarē izmantots ar klavierlaku pārklāsts koks, aitvilnas paklājiņi un alkantaras apšuvums griestiem. Savukārt uz sēdekļu pagalvjiem ir „Steinway & Sons” logo, kas izšūts ar zeltītiem diegiem.


    Kompānija „BMW” pagaidām neatklāj, cik šādas modifikācijas spēkrats maksās, vien norāda, ka tā būs pieejama komplektācijā ar jebkuru 7.sērijas modelim paredzēto dzinēju.

    Piedāvājam noskatīties video ar unikālo 7.sērijas modifikāciju:


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties