BMW jaunās 6.sērijas koncepts

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (40)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    20-09-2010

    Kompānija „BMW” publicējusi pirmos oficiālos attēlus ar jaunās 6.sērijas kupejas koncepta attēliem. Plašākai publikai automobilis tiks parādīts mēneša beigās notiekošajā Parīzes autoizstādē.


    „BMW” 6.sērijas prototips būtībā ir divdurvju versija jau pazīstamajai „BMW Gran Coupe Concept” četrdurvju kupejai, kas šāgada aprīlī tika prezentēta Pekinā. Jāatzīmē, ka autoražotājs oficiāli apstiprinājis, ka 6.sērijas saimi papildinās arī četrdurvju versija.


    Arī 6.sērijas divdurvju kupejai būs masīvs radiatora dekoratīvais režģis un diožu lukturi. Interjerā – „iDrive” vadības sistēma ar 10,2 collu ekrānu, digitālais mērinstrumentu panelis un 16 skaļruņu „Bang & Olufsen” audio sistēma.


    Informāciju par šī „BMW” 6.sērijas prototipa tehniskajiem risinājumiem ražotājs pagaidām neatklāj. Visticamāk, tā tiks publicēta līdz ar automobiļa prezentāciju Parīzē.


    Piebildīsim, ka vēl Parīzes autoizstādē „BMW” prezentēs jauno „X3” un 5.sērijas universāli „Touring”, kā arī dažādus jauninājumus citiem markas modeļiem.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties