Kāpēc izdevīgāk pirkt OCTA polisi, izmantojot Gudriem.lv?

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (58)
  • Drukāt
  • Gudriem.lv, Apmaksāts reklāmas raksts,
    01-09-2010

    Vairums autovadītāju jau zina, ka iegādāties OCTA polisi internetā ir gan ātrāk, gan lētāk. Paveikt to var 3 dažādos veidos. Pirmais no tiem – ieejot apdrošinātāja mājas lapā un nopērkot polisi. Otrais – izmantojot apdrošināšanas starpniekus, kuru mājas lapās tiek salīdzinātas cenas starp vairākiem apdrošinātājiem. Un trešais variants – lietojot jauno interneta vietnes Gudriem.lv pakalpojumu, kas vienuviet piedāvā ne tikai salīdzināt dažādu apdrošinātāju OCTA polišu cenas, bet arī bez jebkādas starpniecības komisijas iegādāties polisi izvēlētās kompānijas mājas lapā.

    Auto īpašnieki, kas nevēlas pārmaksāt, visbiežāk izdevīgākos OCTA polišu piedāvājumus meklē tieši apdrošinātāju mājas lapās. Lai atrastu labāko, jāapmeklē 9 apdrošināšanas kompāniju lapas, katrā no tām ievadot automašīnas un tehniskās pases numuru, tādā veidā salīdzinot visas cenas. Izvēle apdrošināšanas starpnieku lapās notiek tāpat: cenu salīdzināšana, atlase un polises pirkšana brokera mājas lapā. No 9. augusta, izmantojot jauno Gudriem.lv apvienoto OCTA polišu cenu salīdzināšanu starp apdrošināšanas kompāniju piedāvājumiem, pāris minūšu laikā iespējams gūt pilnīgu pārskatu par reālām cenām, kādas klientiem pieejamas arī apdrošinātāju interneta vietnēs. Ar ko šis pakalpojums atšķiras no citiem?

    Pirmkārt, Gudriem.lv nepārdod OCTA polises, bet tikai salīdzinošā tabulā parāda, kuras kompānijas piedāvājums konkrētajam klientam ir visizdevīgākais, un novirza uz izvēlētā apdrošinātāja mājas lapu. Polises pirkums bez uzcenojuma tiek veikts jau apdrošinātāja mājas lapā.

    Otrkārt, OCTA cenas, kuras lietotājs ierauga ekrānā – ir tādas pašas, kādas piedāvā apdrošinātāji savās mājas lapās. Cenas ir zemākas nekā apdrošināšanas starpnieku lapās. Tas ir tāpēc, ka arī apdrošinātāji savās mājas lapās, protams, tirgo OCTA polises, turklāt piedāvājot klientiem atlaides un akcijas, kuras nevar izmantot apdrošināšanas starpnieki, toties Gudriem.lv var šos bonusus izmantot objektīvai cenu salīdzināšanai.

    Visbeidzot – lietotāju ērtībai uzreiz tiek parādītas visas polišu cenas 3, 6, 9 un 12 mēnešiem, kā arī bonus-malus klase. Gudriem.lv saviem lietotājiem bez maksas piedāvā saņemt laicīgu atgādinājumu par esošās OCTA polises derīguma termiņa beigām. Norādot, cik dienu pirms termiņa beigām klients vēlas saņemt atgādinājuma e-pastu, konkrētajā dienā tiek nosūtīta saite uz aktuālo cenu reitingu tieši klienta automašīnai.

    Jau tagad varat izmēģināt jauno OCTA polišu salīdzināšanu:
    http://www.gudriem.lv/octa?lng=lv

    Par www.gudriem.lv


    Gudriem.lv ir no pakalpojumu sniedzējiem neatkarīga interneta vietne, kas no 2009. gada salīdzina konkurējošu piedāvājumu izmaksas. Šobrīd mājas lapā var salīdzināt visus mobilo operatoru pastāvīgo pieslēgumu un priekšapmaksas karšu veidus, kā arī pieteikties jaunam tarifu plānam vai kartei. Tāpat Gudriem.lv iespējams salīdzināt apdrošinātāju OCTA polišu cenas, ātro kredītu devēju piedāvājumus un banku termiņdepozītu likmes gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Drīzumā plānots ieviest arī citu pakalpojumu izmaksu salīdzinājumu.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties