Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 124 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Notikumi krievijā un Baltkrievijā

AutorsZiņojums
CP17
03. May 2018, 17:55 #8821

Kopš: 17. Dec 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 17

Braucu ar:

Sastāvs apvienotais, glumekļi-filejas ar veselajām. Labu apetīti
https://m.youtube.com/watch?v=wmu7bHj81WI
Offline
soulfreak
03. May 2018, 18:02 #8822

Kopš: 01. Oct 2004

No: Zilupe

Ziņojumi: 6582

Braucu ar: tīru sirdsapziņu

Lūk būs īstais kontingents atbilstoši topikam

https://youtu.be/QrzXewOQVJ0?t=1m23s
Offline
CP17
03. May 2018, 18:34 #8823

Kopš: 17. Dec 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 17

Braucu ar:


03 May 2018, 18:02:43 @soulfreak rakstīja:
Lūk būs īstais kontingents atbilstoši topikam

https://youtu.be/QrzXewOQVJ0?t=1m23s

Tās nav filejas, bet, jā, kontingents pareizeais topikam.
Offline
uldens1
03. May 2018, 19:31 #8824

Kopš: 28. Feb 2008

Ziņojumi: 15740

Braucu ar:

kaut kādas ziemeļu tautas pavasarī ķer putnus,aplauž sprandu un sabāž roņādas maisos.Pec kāda laika velk arā un tos puvekļus ēd,esot baigā delikatese,tikai telpās nevarot ēst jābauda arā jo smaka esot drausmīga
Offline
mizerss
03. May 2018, 20:11 #8825

Kopš: 27. Feb 2010

No: Rīga

Ziņojumi: 740

Braucu ar:


03 May 2018, 19:31:00 @uldens1 rakstīja:
kaut kādas ziemeļu tautas pavasarī ķer putnus,aplauž sprandu un sabāž roņādas maisos.Pec kāda laika velk arā un tos puvekļus ēd,esot baigā delikatese,tikai telpās nevarot ēst jābauda arā jo smaka esot drausmīga

https://youtu.be/3OPRJL9UFuA
kiviak
Offline
aep_det
03. May 2018, 20:32 #8826

Kopš: 12. Jun 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 2144

Braucu ar: Grand Scenic, X5

Un cilvēki no ārzemēm vēl vaibstās par auksto zupu un zirņiem ar speķi
Offline
Zoo
03. May 2018, 20:37 #8827

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

Eskimosiem esot recepte: pavasarī nomušī roni, aprok bedrē un viss ciems iet un urinē tajā vietā. Pret rudeni esmot gatavs - maigs, amonjaka ietekmē safermentējies un visādi citādi sulīgs
Offline
edzulis
03. May 2018, 20:55 #8828

Kopš: 13. May 2002

No: Rīga

Ziņojumi: 56481

Braucu ar: S212, 911TT, 951, 635csi, NSX, Tillotson t4

Nez viņi sālītu lasi, kūpinātu vistu vai voblu ir mēģinājuši? Nu kā var izdomāt tādas preteklības...
Offline
Zoo
03. May 2018, 21:06 #8829

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

Kur viņi ņems malku lai kko nokūpinātu?
Mani moka cits jautājums - kā viņi vairojas, ja nemazgājas nekad. Principā...
Offline
968-jk
03. May 2018, 21:09 #8830

Kopš: 08. Dec 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 13454

Braucu ar: 30niekiem


03 May 2018, 21:06:24 @Zoo rakstīja:
Kur viņi ņems malku lai kko nokūpinātu?
Mani moka cits jautājums - kā viņi vairojas, ja nemazgājas nekad. Principā...

Domā, ka stāvoklī var palikt tikai dušojoties?
Offline
Zoo
03. May 2018, 21:20 #8831

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

Vecīt, Tu nestādies priekšā kā vanco gadiem nemazgāta mindža.
Sürstrøming atpūšas...
Offline
968-jk
03. May 2018, 21:25 #8832

Kopš: 08. Dec 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 13454

Braucu ar: 30niekiem


03 May 2018, 21:20:47 @Zoo rakstīja:
Vecīt, Tu nestādies priekšā kā vanco gadiem nemazgāta mindža.
Sürstrøming atpūšas...

Nekaunos, ka nezinu un negribu zināt. Nav arī žēl, ka zini.
Offline
artis83
03. May 2018, 21:27 #8833

Kopš: 24. Jul 2010

No: Liepāja

Ziņojumi: 6255

Braucu ar: audi

vot mani ir jaabano, a tas ka juus par silkeem jau 3o lapu rakstat, tas ir zaibis...forsji ne
Offline
Zoo
03. May 2018, 21:29 #8834

Kopš: 27. Sep 2007

Ziņojumi: 7814

Braucu ar: God bless mr. Dunning and mr. Kruger

Karma, vecīt, karma
Offline
aep_det
03. May 2018, 21:30 #8835

Kopš: 12. Jun 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 2144

Braucu ar: Grand Scenic, X5


03 May 2018, 21:27:26 @artis83 rakstīja:
vot mani ir jaabano, a tas ka juus par silkeem jau 3o lapu rakstat, tas ir zaibis...forsji ne


Tāpat Krievijā nekā jauna nav - turpina jukt un brukt. Ap rudeni jau būs cauri
Offline
kaprons
03. May 2018, 23:14 #8836

Kopš: 20. Jan 2018

No: Salacgrīva

Ziņojumi: 5247

Braucu ar: Ātrumu, kas nogalina...

Visiem tradicionālajiem ēdieniem ir tikai praktisks vēsturisks pamats. Neko vairāk tur meklēt nevajag.
Marinēts gurķis ir glumjš bezvērtīgs mēsls, žāvēta vista ir kuņģim smags sūds, utt utt.
Tās visas ir bezjēdzīgas kaitīgas pagātnes garšas, kad savādāk pārtiku saglabāt nemācēja.
Šodien visu puslīdz svaigu vari dabūt visu gadu. Viss vecais ir pagātne.(štovēts kāposts(tas ir vispirms ieskābēts un pēc tam termiski apstrādāts tas ir sūds vēl pirms apēšanas)
Offline
Ismails
03. May 2018, 23:35 #8837

Kopš: 09. Aug 2017

Ziņojumi: 1289

Braucu ar: E46 Touring


03 May 2018, 20:37:55 @Zoo rakstīja:
Eskimosiem esot recepte: pavasarī nomušī roni, aprok bedrē un viss ciems iet un urinē tajā vietā. Pret rudeni esmot gatavs - maigs, amonjaka ietekmē safermentējies un visādi citādi sulīgs

Šis labs, vienā raidījumā rādija, zinātnieks teica, ka visu ko ir ēdis, bet šim nav spējis pat pieiet tuvumā.
Offline
Ismails
03. May 2018, 23:44 #8838

Kopš: 09. Aug 2017

Ziņojumi: 1289

Braucu ar: E46 Touring


03 May 2018, 15:56:57 @CP17 rakstīja:

03 May 2018, 13:41:20 @shmurger rakstīja:

03 May 2018, 12:06:29 @soulfreak rakstīja:
Pirms gada šito delikatesi nopirku SWE, atvedu čomiem, pat uzfilmēju atvēršanu un ēšanas procesu, dziļa vilšanās. Tur jāpērk ir Surstromming fileer, tās ir tās īsti pūdētās. Parastās smird ļoti minimāli un pat man kā zivju neēdājam nelikās nekas īpašs.
Dabūt var ICA veikalā pie Tallink piestātnes.
jāpērk neķidātās , nevis filejas.Filejas ir priekš iesācējiem.

tieši otrādāk, filejas ir pretīgākās, paskaties youtube
Lafters man atveda no NOR

Šitās ir trakākās, es tik brīnos kā veikali nebaidās tās bundžas turēt piedāvājumā...

Tur pietiktu vienai uzsprāgt un veikals slēgts uz nedēļu

Cik dzirdēts, pareizi esot turēt saldētavā, tad pāris dienas pirms “svētkiem” izņemt, lai sākas fermentācija un bundza sapusas. Vaļā jātaisa zem ūdens bļodā, bloķē smaku un nomazgā sāli. Ēsts gan ir parastajā režīmā pagalmā, ja nebūtu bijusi rupjmaize, iespējams, beigtos bēdīgi.
Offline
soulfreak
04. May 2018, 00:26 #8839

Kopš: 01. Oct 2004

No: Zilupe

Ziņojumi: 6582

Braucu ar: tīru sirdsapziņu


03 May 2018, 23:14:03 @kaprons rakstīja:
Visiem tradicionālajiem ēdieniem ir tikai praktisks vēsturisks pamats. Neko vairāk tur meklēt nevajag.
Marinēts gurķis ir glumjš bezvērtīgs mēsls, žāvēta vista ir kuņģim smags sūds, utt utt.
Tās visas ir bezjēdzīgas kaitīgas pagātnes garšas, kad savādāk pārtiku saglabāt nemācēja.
Šodien visu puslīdz svaigu vari dabūt visu gadu. Viss vecais ir pagātne.(štovēts kāposts(tas ir vispirms ieskābēts un pēc tam termiski apstrādāts tas ir sūds vēl pirms apēšanas)


Ne tikai! Fermentēti jeb skābēti kāposti ir labākais līdzeklis kā uzturēt un atjaunot kuņģa/zarnu mikrofloru.
Offline
GuntOn
04. May 2018, 01:11 #8840

Kopš: 01. Jun 2009

Ziņojumi: 517

Braucu ar:


03 May 2018, 23:35:47 @Ismails rakstīja:

03 May 2018, 20:37:55 @Zoo rakstīja:
Eskimosiem esot recepte: pavasarī nomušī roni, aprok bedrē un viss ciems iet un urinē tajā vietā. Pret rudeni esmot gatavs - maigs, amonjaka ietekmē safermentējies un visādi citādi sulīgs

Šis labs, vienā raidījumā rādija, zinātnieks teica, ka visu ko ir ēdis, bet šim nav spējis pat pieiet tuvumā.

Jūs nopietni vai vienkārši kalendārs atpalicis uz 1. aprīli?
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo