Gadījuma bilde

Online

Pašreiz BMWPower skatās 116 viesi un 5 reģistrēti lietotāji.

Ienākt BMWPower

Lietotājvards:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties

Forums » Vispārējās diskusijas » Tērzētava

Tēma: Restorāni un krogi

AutorsZiņojums
mrpresident
23. Sep 2017, 00:29 #4161

Kopš: 31. May 2004

Ziņojumi: 1275

Braucu ar:


22 Sep 2017, 23:19:48 @Elviss rakstīja:

Kam liellops patīk - Porto fino ir karpačo pica

null
Šito picu visiem iesaku! Tiešām laba un vēl pāri ar trifeļu eļļu!
Offline
talsupeteris
23. Sep 2017, 01:25 #4162

Kopš: 03. Sep 2015

Ziņojumi: 93

Braucu ar:

Nav sanacis but kada smalka steiku estuve, bet pa laikam nemu no medniekiem svaigu brieza fileju, kas laicigi iepakota vakuuma. Iznemu no vakuuma, uzlieku uz restem virs trauka ledusskapi uz 7 dienam nostaveties un talak jau cepsanas vaina tiri. Pirms cepsanas iesmereju ar olivellas, saspaiditu kadika ogu, piparu, sals un timiana maisijumu un lieku cepties. Taisu medium rare. Iznakums loti apmierina.

Cena 10 eur/kg.
Offline
Apins
23. Sep 2017, 04:56 #4163

Kopš: 14. Sep 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 3450

Braucu ar: RS, Jimny un R1200GS

Gaļu nav vērts "nogatavināt" 7 dienas, jo šajā laikā struktūrā un garšā nekādas pārmaiņas nav. Minimālais uz ko tēmēt ir 21diena, bet tādā gadījumā tas nav izdarāms mājas apstākļos, ja vien nav speciālas uzpariktes.

-----------------
Eu, kāpēc nerāda parakstu?
Offline
DjCrack
23. Sep 2017, 05:58 #4164

Kopš: 11. Jun 2002

Ziņojumi: 1348

Braucu ar: kursoru pa zrc.lv

Steaksupply, ja kadam vakara gribas galinu pacept.

Neredzu jegu cept steiku un cepeskrasni nogatavinat, tad njem standarta liellopa antrekotu un zhariii...
Offline
Tikai_lasu
23. Sep 2017, 09:28 #4165

Kopš: 12. Dec 2013

Ziņojumi: 1126

Braucu ar:

Nākošreiz cep vispār bez eļļas. No visām (ne tikai 2!) pusēm aprauj garoziņu, un nekas ārā neticēs.
Offline
talsupeteris
23. Sep 2017, 10:04 #4166

Kopš: 03. Sep 2015

Ziņojumi: 93

Braucu ar:

Sula tek ara - jau sakne aplama steika cepsana.
Offline
detonators
23. Sep 2017, 13:01 #4167

Kopš: 22. Nov 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 1331

Braucu ar: 335i

psc, var bliezt steiku topiku augšā. 57veidi kā gatavot steiku

tuč tuč video nacionālā valodā par tēmu

[ Šo ziņu laboja detonators, 23 Sep 2017, 13:02:09 ]

Offline
o515
23. Sep 2017, 16:58 #4168

Kopš: 02. Feb 2005

Ziņojumi: 230

Braucu ar:

Labākā steiku gaļa Latvijā: http://www.steikuklubs.lv/produkti/

Un ir vērts noprovēt arī steiku nodarbību, jo tajā varēs izgaršot visdažādākos steiku veidus un atrast sev labāko: http://www.steikuklubs.lv/pakalpojumi/
Offline
Tikai_lasu
23. Sep 2017, 17:54 #4169

Kopš: 12. Dec 2013

Ziņojumi: 1126

Braucu ar:


23 Sep 2017, 09:33:03 @cufiks rakstīja:
Nemāci vecu kaķi pelnos dirst

Stāsti ka labāk būtu uz grila, bet pats cep eļļā?
Offline
DjCrack
23. Sep 2017, 22:51 #4170

Kopš: 11. Jun 2002

Ziņojumi: 1348

Braucu ar: kursoru pa zrc.lv

vēl var paņemt rievoto pannu, lai smukas strīpiņas iedeg
Offline
MartinsL
23. Sep 2017, 23:11 #4171

Kopš: 16. Feb 2012

No: Rīga

Ziņojumi: 872

Braucu ar: Nebraucu!

Tad rezumē ir kāds ? Kur var apēst visgaršīgāko steiku Rīgā ?

-----------------
Garāžu sekcijveida vārti un sētas! Poweram -7% no pasūtījuma summas 2018. gada sezonā!

https://www.facebook.com/vartumontaza
Offline
foobar
24. Sep 2017, 08:09 #4172

Kopš: 04. Jun 2002

Ziņojumi: 5999

Braucu ar: M57TU2D30

marcher (tbone), amarone (fjorentina)
Offline
Lorry
24. Sep 2017, 08:34 #4173

Kopš: 25. May 2010

Ziņojumi: 276

Braucu ar: kabkluku

Visi tik gudri, tik gudri...
Tad kas vidzemē/latgalē man liellopu sadalītu ka tam pienkākas? Manā galā ar to problēma.
Offline
Arturiks
25. Sep 2017, 10:54 #4174

Kopš: 01. Nov 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 9010

Braucu ar: 26 & 26

Kāds ir bijis ķīpsalas hercogā? Varbūt var nokomentēt kvalitāti.
Offline
detonators
27. Sep 2017, 13:50 #4175

Kopš: 22. Nov 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 1331

Braucu ar: 335i

Ainažu Pļavās viss labi? Bez kaPijas un saldā ir kas baudāms? Brunchu varbūt kāds ir vērtējis?

12 Jul 2017, 16:57:48 @DrumB rakstīja:
Bijām restorānā "Pļavas" Ainažos. Aukstā zupa bija reāli bez garšvielām, pliekana, tāpat arī jērgaļas zupa. Laikam pašam viss jāsaber. Tomatu zupa ar baziliku atkal bija ļoti salda. Pasākumu izlāba gan gardā Latte kafija, gan šokolādes fondāns, kas bija mega

Ņemot vērā cenas un kopējo vietas iespaidu, brauktu vēlreiz. Tik uzreiz droš pie otrā ķertos, nevis zupām.
Offline
Brugjis
28. Sep 2017, 12:28 #4176

Kopš: 04. May 2009

No: Rīga

Ziņojumi: 873

Braucu ar: Smukumu no Tukuma

Ir kāds bijis "Pļavās" darba dienas vakarā? Daudz cilvēki vai arī nav nemaz? Un ēst ar nav ko?
Offline
RaL
28. Sep 2017, 14:58 #4177

Kopš: 23. Jul 2006

No: Rīga

Ziņojumi: 3373

Braucu ar: kruīzu


28 Sep 2017, 12:28:41 @Brugjis rakstīja:
Ir kāds bijis "Pļavās" darba dienas vakarā? Daudz cilvēki vai arī nav nemaz? Un ēst ar nav ko?


Nezinu, vai piektdienas vakars skaitās
Bet pirms mēneša apmēram biju piektdienā ap 7 vakarā laikam.
Cilvēku bija diezgan daudz, izskatījās, ka vairāk ir igauņu kā latviešu.
Ēdu otrajā cāli vai pīli. Man garšoja. Restorāns atstāja iespaidu, ka labprāt vēlreiz atgrieztos.

p.s. nu daudz cilvēku - ar to domāju, bez mums vēl nepilni 10 visu laiku bija (citi atnāca, citi aizgāja)

[ Šo ziņu laboja RaL, 28 Sep 2017, 15:01:44 ]

Offline
Elviss
04. Oct 2017, 20:32 #4178

Kopš: 02. May 2006

No: Baloži

Ziņojumi: 21502

Braucu ar: VAZ 2101 80'


25 Sep 2017, 10:54:00 @Arturiks rakstīja:
Kāds ir bijis ķīpsalas hercogā? Varbūt var nokomentēt kvalitāti.

Biju.
Kvalitāte (lai ko tas nozīmē) ir laba, bet ēdiens ir sūds.
Nomēģināju daudzus ēdienus, vienīgais, patika saldaie.
Ēdienkarte līdzīga kā Mārupē, bet dārgāk.
Bērnu stūrī ielikta virtuvīte, mantas nekādas nav.
Apkalpošana klibo, aizmirst pasūtījumus.
Samaksāju 80,- eur un aizbraucu ar domu par maķīti.

[ Šo ziņu laboja Elviss, 04 Oct 2017, 20:33:01 ]



-----------------
Offline
Arturiks
04. Oct 2017, 22:45 #4179

Kopš: 01. Nov 2008

No: Rīga

Ziņojumi: 9010

Braucu ar: 26 & 26

Tad jau labi, ka izvele nekrita Hercogam par labu.

Taa vietaa izmeginaats COD. Uzkodas un otrie loti labi, saldie soso, specifiski. Visas porcijas loti mazas (pat salidzinajuma ar darga gala restoraniem tiesham mazas), tadel gan damas, gan kungi mierigi apeda uzkodas, otro un saldo. Pametot telpas nebija baigaas saata sajutas, bet paēst pietika, sūdzību nav. Cenas ar glazi vina katram 250 eur uz 4 cilvekiem.

Atgriezhoties otrreiz visdrizak njemtu 2 veidu uzkodas un otro, bez saldaa.

[ Šo ziņu laboja Arturiks, 05 Oct 2017, 09:03:34 ]

Offline
968-jk
04. Oct 2017, 22:49 #4180

Kopš: 08. Dec 2013

No: Rīga

Ziņojumi: 13440

Braucu ar: 30niekiem


04 Oct 2017, 22:45:55 @Arturiks rakstīja:
Pametot telpas nebija baigaas saata sajutas. Cenas ar glazi vina katram 250 eur uz 4 cilvekiem.


Pajautā mučai vai negrib Mani adoptēt? Arī gribu ar mammu vakariņās norīt tādu piķi.
Offline

Moderatori: 968-jk, AV, BigArchi, BlackMagicWoman, Czars, GirtzB, Lafter, PERFS, RVR, SteelRat, VLD, linda, mrc, noisex, smudo