BMW X3 ar 'M' pakotni

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (14)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    16-07-2010

    Dienu pēc jaunās paaudzes „BMW X3” modeļa standarta versiju saistītās oficiālās informācijas publicēšanas internetā ar ražotāju nesankcionēti nonākuši attēli ar šim modelim paredzēto sportisko „M” pakotni.


    Līdzīgi kā citu modeļu „M” pakotņu gadījumā, arī jaunais „BMW X3” šajā komplektācijā iegūs agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu ar lielākiem gaisa tvērējiem priekšējā buferī un citādu aizmugurējo buferi, kā arī dubulto izplūdes sistēmas izeju.


    Kā vēsta „BimmerToday”, tad „M” pakotnes ietvaros „BMW X3” pircēji varēs pasūtināt sportiska profila sēdekļus, kas pāršūti ar ādu vai alkantaru, trīsspieķu stūresratu, melnas metālikas salona dekoratīvos apdares paneļus, kā arī oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskus.


    Tehniskā ziņā „M” pakotnes „BMW X3” apvidniekam būs sportiskāka regulējuma balstiekārta, kā arī satuvinātas pārnesumu attiecības mehāniskajai ātrumkārbai. Savukārt versija ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu iegūs pārslēdzēja taustiņus aiz stūresrata.

    Jau rakstījām, ka jaunais „BMW X3” tiks prezentēts šoruden notiekošajā Parīzes autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks drīz pēc tam novembrī.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties