Krievi rada trīsdurvju BMW X6

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (36)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    14-07-2010

    Krievijas kompānija „ArmorTech” izstrādājusi „BMW X6” modeļa trīsdurvju versiju, tādējādi to padarot atbilstošāku „apvidus kupejas” pozicionējumam. Jāatzīmē, ka krievi pie šī projekta ir pamatīgi piestrādājuši, jo trīsdurvju modifikācija nav izgatavota, vienkārši „aizmetinot” aizmugurējās durvis.


    „BMW X6” automobilim vairāk uz aizmugurējo daļu pārvietots virsbūves centrālais statnis, tādējādi spēkratam iespējams uzstādīt par 25 centimetriem platākas sānu durvis. Savukārt aizmugurējais sānu lodziņš pārnests par 20 centimetriem uz priekšu.


    Salonā „ArmorTech” uzstādījis priekšējos sēdekļus, kuri ir bīdāmi, lai atvieglinātu iekāpšanu un izkāpšanu aizmugurējiem pasažieriem.


    „ArmorTech” piedāvā jebkuru „BMW X6” pārveidot par trīsdurvju modifikāciju. Tāpat iespējams arī papildus tūnings – dzinēja veiktspējas uzlabojumi, sportiskāka balstiekārta, dobjāka skanējuma izplūdes sistēma, spēcīgākas bremzes utt.


    Pagaidām „ArmorTech” neatklāj, cik maksās iepriekšminētā „BMW X6” pārbūve, bet norāda, ka šādu spēkratu varēs pasūtināt no jebkuras pasaules malas.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties