15.maijā 'Latvian Drift Cup' 1.posms

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • Latvian Drift Cup 1.posms

    BMWPower.lv,
    12-05-2010

    Sestdien, 15.maijā Biķernieku sporta bāzes stadionā notiks pirmās šīs sezonas Street drift sacensības - Latvian Drift Cup 1.posms. Pirmo reizi Latvijas drifta vēsturē Street drift sacensības notiks atsevišķi no Pro drift. Tas nozīmē tikai vienu – jaunajiem talantiem un sānslīžu tīkotājiem būs lieliska iespēja sevi pierādīt un cīnīties par Latvijas drifta kausu. Tiem kuriem nav sava automašīna, bet ir labs draugs ar auto nebēdājiet- Drift Cup organizatori parūpējušies, lai ar vienu automašīnu var piedalīties divi dalībnieki.

    Latvian Drift Cup 1.posms sāksies 19:00 pasākuma aptuvenais ilgums līdz 24:00, ieeja skatītājiem no 18:30. Biļetes iepriekšpārdošanā uz pasākumu nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā. Bērniem līdz 8 gadu vecumam ieeja bez maksas. Tie, kuri vēlas atrasties tuvāk dalībniekiem un viņu drifta automobīļiem ir iespēja iegādāties biļeti tehniskajā parkā, cena 6Ls ( Biļetes būs nopērkamas uz vietas pasākuma dienā).

    Pasākumā skatītājus priecēs dj un dejotājas. Notiks mehāniķu skrējiens, speciāla izloze skatītājiem, konkurss par skaistāko Street Cup automašīnu un drift taxi. Pasākumā paredzēts muzikāls priekšnesums no Latvijā populāras grupas. Tiem, kuri gribēs paēst un pasildīties būs gan zupa, pīrādziņi, gan tēja. Pasākuma noslēgumā dalībnieku apbalvošana un salūts.

    Pasākuma afterparty klubā Kefīrs, kur sportiskā gaisotnē varēs pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases.

    Jaunatklātajā Ātruma Cilts kartinga hallē, kurā ir atklāta arī kafejnīca, visiem Latvian Drift Cup 1.posma apmeklētājiem piedāvā lielisku iespēju, uzrādot skatītāju ieejas biļeti, saņemt viena lata atlaidi 10 minūšu ilgam braucienam ar kartingu. Tālu jāiet nebūs! Ātruma Cilts kartinga halle atrodas Biķernieku trases 7 vārtos.

    Ģenerālsposnsors AD Parts, piedāvā ātruma cilts, sadarbībā ar jauno City Fitness Olympia. Atbalsta: Monster Energy Drink, Latvijas Balzāms, DCshoes, Motul, Apdrošināšana Baltikums, Genarts, ALDI, Skorpions apsardze, Cramo, LAK-Y racing team, tipogrāfija Imanta, Bazooka, Discomania, Mols, Kumho Tyres, klubs Kefīrs.
    Informatīvie atbalstītāji: www.laf.lv, www.forsaza.lv, www.balticrace.lv, www.bmwpower.lv

    DRIFTA SACENSĪBU PROGRAMMA
    HRONOLOĢISKĀ SECĪBĀ 15.05.2010.


    Reģistrācija sacensību dienā 15.05.2010.
    no plkst. 13:00 – 15:00
    Automašīnu Tehniskā komisija (TK) : no plkst. 13:00 – 15:20
    1. Dalībnieku sapulce: plkst. 15:40
    Treniņbraucieni: no plkst. 16:00 – 18:20
    2. Dalībnieku sapulce: plkst. 18:30
    Drifta sacensību atklāšana: plkst. 19:00
    Dalībnieku parāde: plkst. 19:05
    Kvalifikācijas braucieni: no plkst. 19:30 – 21:30
    Tandēmu braucieni B GRUPA: no plkst. 21:10 – 22:00
    Tandēmu braucieni A GRUPA: no plkst. 22:10 – 23:40
    Apbalvošana: plkst. 24:00

    Organizators patur tiesības pārcelt vai izmainīt dienas kārtību pēc vajadzības, ja tāda rodas. VISAS IZMAIŅAS SACENSĪBU PROGRAMMĀ TIEK APSTIPRINĀTAS AR BIĻETENIEM.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties