BMW Z4 GT3 sacīkstēm

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (18)
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    08-03-2010

    Kompānija „BMW” publicējusi attēlus ar „BMW Z4” sacīkšu versiju „GT3”, kas aprīkota ar sportiskā „M3” modeļa četrlitru V8 atmosfērisko benzīna dzinēju, sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, riteņu diskiem ar centra stiprinājumu, sacīkšu ABS bremzēm un pat gaisa kondicionētāju.

    :

    ::
    :
    Četrlitru V8 dzinēja jauda no standarta 420 zirgspēkiem palielināta līdz 480 ZS, pārprogrammējot motora elektronisko vadības bloku, kā arī veicot citas izmaiņas. Spēkrata dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti. Tāpat sacīkšu automobilim uzstādīts virsbūves aerodinamisko elementu komplekts, kas mazina gaisa pretestību, kā arī milzīgs aizmugurējais antispārns, kas nodrošina labāku piespiedējspēku aizmugurējai riteņu asij.

    :
    ::
    :
    „BMW Z4 GT3” izgatavots atbilstoši „FIA GT3 European Championship”, „International GT Open” un „ADAC GT Masters” sacīkšu sērijas prasībām. Automobili privātās sacīkšu komandas varēs iegādāties par 298 tūkstošiem eiro.

    :
    ::
    :
    Atgādināsim, ka šobrīd visjaudīgākā "BMW Z4" sērijveida versija ir "sDrive35is", kas aprīkota ar 340 zirgspēku jaudīgu sešcilindru turbomotoru un septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties