BMW 7.sērija iegūs sportisko versiju 'M Sport'

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (23)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    25-06-2009

    Kompānija “BMW”, sākot ar šāgada septembri, savam 7.sērijas luksa sedanam piedāvās sportisko modifikāciju “M Sport”. No standarta versijas šie “M Sport” spēkrati atšķirsies ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, oriģināla dizaina 19 collu diskiem, sportiskāka profila sēdekļiem un stūresratu pēc līdzības ar citiem “BMW M” modeļiem.

    :

    ::
    :
    Sportiskā veidola virsbūves aerodinamiskais komplekts iekļaus priekšējā un aizmugurējā bufera uzliku ar dekoratīvām hroma uzlikām. Citi eksterjera standartā esošie hroma elementi būs melni (“BMW Individual High-Gloss Shadow Line”), arī virsbūve tiks krāsota melnā krāsā (“Carbon Black Metallic”), tomēr alternatīvā būs pieejami vēl seši krāsu varianti. Atverot durvis, skatam pavērsies izgaismoti sliekšņi ar “BMW M” simboliku.

    :
    ::
    :
    Standartā “M Sport” pakotnes 7.sērijas sedans tiks aprīkots ar 19 collu “M” dubulto spieķu diskiem, tomēr par papildus samaksu pieejami arī šie paši diski 20 collu diametrā. Jebkurā gadījumā, priekšējo un aizmugurējo riepu platums būs atšķirīgs. Tāpat sportiskās versijas sedans jau standartā iegūs “Dynamic Drive” elektronisko braukšanas stabilizācijas sistēmu.

    :
    ::
    :
    Salonā, neskaitot sportiska profila priekšējos sēdekļus un raksturīgo multifunkcionālo stūresratu, “M Sport” pakotnes 7.sērijas sedanam būs “M” simbolikas pēdas paliktnis pie pedāļiem, melns antracīta griestu apšuvums un alumīnija dekoratīvā apdare. Savukārt topmodeļa “BMW 760i” sportiskajā pakotnē griesti būs apšūti ar alkanataru, bet apdare – no koka.

    :
    ::
    :
    “BMW M Sport” pakotne būs pieejama jebkurai 7.sērijas versijai – kā ar standarta, tā arī pagarināto riteņu bāzi. Šīs versijas “BMW” 7.sērija oficiāli tiks prezentēta šoruden Frankfurtes autoizstādē, drīz pēc tam nonākot arī tirdzniecībā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties