'G-Power' uzlabotais BMW M3 ar 500 ZS

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (15)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    05-06-2009

    Vācu tūninga ateljē “G-Power”, kas starp citiem “BMW” markas automobiļu pārveidotājiem atšķiras ar visjaudīgākajiem uzlabojumiem, izstrādājis tūninga programmu ar “Tornado” nosaukumu “BMW M3” sportiskajai kupejai. Jāatzīmē, ka šī jaunā programma ir ar mazāko jaudas pieaugumu – līdz 500 ZS, kamēr līdz šim tika piedāvāts palielinājums līdz 570 vai 600 ZS.

    :

    ::
    :
    Uzstādot “ASA T1-518” mehānisko kompresoru ar 0,3 bāru virsspiedienu un pārprogrammējot dzinēja elektronisko vadības bloku, “BMW M3” četrlitru V8 dzinēja jaudu “G-Power” speciālistiem izdevies palielināt no standarta 420 līdz 500 zirgspēkiem, bet maksimālo griezes momentu – no 400 līdz 480 Nm, konstanti nodrošinot aptuveni par 20% vairāk vilkmes nekā standarta dzinējam.

    :
    ::
    :
    “G-Power BMW M3 Tornado” komplektācijā ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu no vietas līdz 200 km/h paātrinās 13,5 sekundēs, kas ir par 2,3 sekundēm labāks rezultāts nekā standarta “BMW M3” kupejai. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 320 km/h, kamēr standartā šim automobilim ir ierobežojums pie 250 km/h atzīmes.

    :
    ::
    :
    Tāpat sportiskajai kupejai “G-Power” uzstādījis regulējamu balstiekārtu ar deviņiem iepriekš iestatītiem režīmiem, titāna sakausējumu izplūdes sistēmu, kas ir par nepilniem 15 kilogramiem vieglāka nekā standarta un oriģināla dizaina 20 collu riteņu diskus “Silverstone” ar 225/30 izmēra “Michelin Pilot Sport” riepām priekšā un 295/25 – aizmugurē.

    :
    ::
    :
    Interjerā uzstādīti oglekļa šķiedras dekoratīvie paneļi, spidometrs ar “G-Power” logo un gradāciju līdz 360 km/h, kā arī alumīnija pedāļu uzlikas. Par papildus samaksu iespējams salonu pāršūt ar individuāla pasūtinājuma ādu. “G-Power M3 Tornado” ekskluzivitāti dokumentē speciāla plāksnīte interjerā un uz kompresora ar sērijas numuru.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties