'G-Power M6 Hurricane CS' – visātrākā BMW kupeja

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (22)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    07-05-2009

    Tūninga ateljē “G-Power”, kas pazīstams ar jaudīgākajām “BMW” modeļu pārveidojumu versijām un pašreizējo pasaules braukšanas ātrumu sērijveida sedaniem, izstrādājis jaunu spēkratu – “G-Power M6 Hurricane CS”, kas tapis uz “BMW M6” bāzes un ar spēju paātrināties līdz 370 km/h ir visātrākā sērijveida “BMW” kupeja.

    :

    ::
    :
    “G-Power” izpildījumā “BMW M6” pieclitru V10 atmosfēriskais dzinējs ieguvis divus kompresorus, standarta 507 zirgspēku vietā tagad ļaujot attīstīt iespaidīgos 750 ZS. Maksimālais griezes moments palielināts līdz 800 Nm, kas tiek sasniegti pie 5'000 apgr./min. No vietas līdz 100 km/h aptuveni divu tonnu smagā kupeja paātrinās 4,4 sekundēs, līdz 200 km/h 9,6 sekundēs, bet līdz 300 – 26 sekundēs.

    :
    ::
    :
    Atbilstoši lielajai dzinēja jaudai pielāgoti arī citi tehniskie risinājumi - “G-Power M6 Hurricane CS” aprīkots ar keramiskajām bremzēm un regulējamu balstiekārtu. Dinamikas uzlabošanai samazināts arī automobiļa svars. 24 kilogrami ietaupīti, uzstādot titāna sakausējuma izplūdes sistēmu, vēl 24 kg ietaupīti, standarta sēdekļus aizstājot ar no oglekļa šķiedras izgatavotiem.

    :
    ::
    :
    Tāpat “G-Power M6 Hurricane CS” ieguvis oriģināla dizaina virsbūves aerodinamisko komplektu, kas padara spēkratu platāku un pēc skata agresīvāku. Tam ir ne tikai estētiska, bet arī funkcionāla nozīme, jo tas nodrošina arī pietiekamu gaisa piespiedējspēku arī ātrumā virs 300 km/h, kam rūpnīcas “BMW M6” aerodinamiskie elementi nav pielāgoti.

    :
    ::
    :
    Standartā šis spēkrats tiek komplektēts ar oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem un “Michelin Pilot Sport PS2” riepām, tomēr versijā ar 21 collu diskiem automobiļa maksimālais braukšanas ātrums ir elektroniski ierobežots pie 340 km/h atzīmes riepu ātruma indeksa dēļ. Tiesa, spidometrs gradēts līdz 400 km/h atzīmei.

    “G-Power M6 Hurricane CS” cena Vācijā ir no 360'000 eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties