BMW X5 un X6 būs arī M versijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    30-07-2008

    Kompānija „BMW” nākamā gada beigās plāno tirdzniecībā ieviest sportiskās versijas apvidus automobilim „BMW X5” un apvidus kupejai „BMW X6”, vācu izdevumam „Auto Motor und Sport” apstiprinājis „BMW M Division” vadītājs Ludvigs Villišs, tomēr detalizētāku informāciju par gaidāmajām versijām neatklāj.

    Kā jau zināms, visjaudīgākā „BMW X6” standarta versija tiks aprīkota ar 4,4-litru V8 benzīna turbomotoru, kas attīsta 400 zirgspēku jaudu un 600 Nm maksimālo griezes momentu. Tādejādi „BMW” sporta nodaļa par pamatu savai versijai, visticamāk, izmantos tieši šo agregātu, bet pagaidām nav zināms, cik lielā apmērā tiks palielināta tā jauda. Detalizētākas informācijas par „BMW X5” sportiskās versijas tehnisko risinājumu pagaidām arī nav.

    Papildus tam Villišs precizējis, ka, neskatoties uz agrāko informāciju, „BMW” 1.sērija un 3.sērijas universālis nebūs sportiskajā „M” versijā. Tāpat pagaidām neesot plānu par konceptuālā „BMW M1 Hommage” sērijveida ražošanu vai „BMW M3” atvieglināto versiju „CSL”.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties