'Hamann' pārveidojis atjaunināto 6.sēriju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (27)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    15-07-2008

    Tūninga ateljē „Hamann” izstrādājis savu pārveidojumu programmu atjauninātajai „BMW” 6.sērijas kupejai un kabrioletam. „Hamann” veicis ne tikai vizuālus, bet arī tehniskus uzlabojumus, kas pieejamas visas šīs sērijas modifikācijām.

    Eksterjers pārveidots, 6.sērijas modelim uzstādot priekšējā un aizmugurējā bufera uzlikas, kas braucot uzlabo piespiedējspēku, dekoratīvas sliekšņu uzlikas, jumta un bagāžnieka spoileri.

    :

    ::
    :
    Tomēr specifiskāku vēlmju klientiem tiek piedāvāts arī „Edition Race” virsbūves aerodinamiskais komplekts, kam papildus jau minētajiem elementiem tiek uzstādītās arī paplašinātas riteņu arkas, gaisa tvērēj atveres aizmugurējos spārnos un buferī, kā arī masīvākas sliekšņu uzlikas padara šo spēkratu līdzīgu sacīkšu automobilim.

    Tehniskā ziņā izmaiņas nav tik radikālas, „Hamann” norāda, ka 6.sērijas modeļi jau no rūpnīcas ir ar pietiekamu un apmierinošu veiktspēju. Tāpēc „Hamann” veicis tikai nelielu to evolūciju, jaudīgākajā versijā („BMW 650i”) zirgspēkus palielinot tikai par 21 vienību. Tāpat „BMW 650i” ateljē izpildījumā tiek paaugstināts elektroniskais maksimālā braukšanas ātruma ierobežotājs no 250 km/h līdz 270 km/h.

    :
    ::
    :
    Vēl 6.sērijas modifikācijām piedāvā citādu izplūdes sistēmu ar četrām izejām, kas nodrošina sportiskāku skaņu, pazeminātu balstiekārtu un 20 vai 21 collas riteņu diskus. Salonā uzstādīti dažādi sportiska stila aksesuāri, ieskaitot trīsspieķu stūresratu, pedāļu uzlikas, pārnesumkārbas vadības sviras uzgali un melnas mērinstrumentu skalas ar spidometra graduējumu līdz 300 km/h.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties