Nopludināti jaunās BMW 7.sērijas oficiālie attēli

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (36)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    04-07-2008

    Vairākās interneta vietnēs nonākuši oficiālie attēli ar jaunās paaudzes „BMW” 7.sērijas eksterjeru un interjeru, kaut arī autoražotājs informāciju bija plānojis izplatīt nedaudz vēlāk šajā mēnesī. Iespējams, šī noplūde mudinās kompāniju vēl pirms plānotā termiņai pašai publicēt šos attēlus un saistīto informāciju par jauno modeli.

    :

    ::
    :
    Kā ziņo vācu izdevums „Auto Motor und Sport”, jaunās paaudzes reprezentatīvais sedans būs 5,07 metrus garš, tā riteņu bāze būs par astoņiem centimetriem garāka, kā līdz šim – 3,07 metri. „BMW” 7.sērijas sedana pagarinātā versija ar indeksu „L” iegūs par 14 centimetriem garāku riteņu bāzi, nodrošinot plašāku telpu salonā.

    :
    ::
    :
    Lai arī automobilis audzis gabarītos, tā pašmasu izdevies samazināt līdz 1,9 tonnām, pateicoties plašam alumīnija pielietojumam konstrukcijā. No alumīnija izgatavots arī jumts, motora pārsegs, durvis, virsbūves sānu paneļi, balstiekārtas un citu mezglu detaļas.

    :
    ::
    :
    Sākotnēji jaunās paaudzes „BMW” 7.sērijas sedans būs pieejams ar trīslitru turbopūtes dīzeļdzinēju („BMW 730d”; 245 zirgspēku), trīslitru sešcilindru benzīna dzinēju ar divām turbīnām („BMW 740i”; 326 ZS), kā arī 4,4-litru V8 ar divām turbīnām („BMW 750i”; 407 ZS). Tādejādi jaudīgākajā versijā flagmanis no vietas līdz 100 km/h paātrināsies 5,2 sekundēs un tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski tiks ierobežots pie 250 km/h atzīmes. Interesanti, ka tā vidējais degvielas patēriņš būs tikai 11,4 litri. Visticamāk, šie dzinēji tiks sajūgti ar astoņpakāpju „ZF” automātisko pārnesumkārbu.

    :
    ::
    :
    „BMW” 7.sērijas sedana oficiālā prezentācija notiks šoruden, drīz pēc kā tas nonāks arī tirdzniecībā.

    :
    ::
    :
    :
    ::
    :
    :
    ::
    :
    :
    ::
    :
    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties