'AC Schnitzer' pārveidojis atjaunināto 6.sēriju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • Artūrs Virbulis,
    29-04-2008

    „BMW” tūninga kompānija „AC Schnitzer” uzlabojuši atjaunināto 6.sērijas „BMW”, padarot to dinamiskāku un sportiskāku gan vizuāli, gan tehniski. Priekšēja bufera gaisa atveres kļuvušas kantainākas, kā arī papildus elementi bufera stūros izceļ miglas lukturus ar jaunajiem ietvariem.

    Vienlaicīgi arī aizmugure pārveidota un papildināta ar antispārnā novietotu trešo bremžu uguni. Difuzoru turpmāk aizstās spoilera kante, tādējādi redzamākas kļūs arī izplūdes izejas.

    :

    ::
    :
    Tehniskajā ziņā īpaši jaunumi ir dīzeļdzinēja versijai „BMW 635d”. Tā jauda palielināta no 286 līdz 310 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments sasniedz 680 Nm. Arī „BMW 650i” iegūst uzlabojumu pakotni kā rezultātā jauda palielinās no 367 līdz 411 zirgspēkiem. Izmainīta ne vien dzinēja vadība, bet arī tā mehāniskā puse – cilindru bloks, virzuļi, kloķvārpstas un katalizatori.

    :
    ::
    :
    Labāku vadāmību un laicīgu apstāšanos nodrošina sportiska balstiekārta un astoņu cilindru bremžu sistēma priekšējai asij. Diski pieejami dažāda dizaina un 19 vai 20 collu diametrā. Vēl plašāk iespējams izvērsties salonā, kur piedāvājumā ir oglekļa šķiedras un alumīnija apdares paneļi un aksesuāri.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties