BMW izstrādājis 1.sērijas kabrioletu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • Artūrs Virbulis,
    09-10-2007

    Kompānija „BMW” uz jaunās „BMW” 1.sērijas kupejas bāzes izstrādājusi kabrioleta versiju. Jaunais modelis debitēs nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas auto izstādē, savukārt tirdzniecībā nonāks no nākamā gada marta. Atšķirībā no lielākā brāļa – „BMW” 3.sērijas kabrioleta – mazākais modeļu gammā iegūs klasisku auduma pārsegu ar stiklotu aizmugurējo logu.

    :

    ::
    :
    Elektriskā jumta pārsega atvēršana un aizvēršana iespējama līdz 40 km/h lielam ātrumam, un šis process aizņem 22 sekundes. Pie nolaista jumta bagāžas tilpums ir 280 litri, paceļot to bagāžas tilpums palielinās līdz 300 litriem. Nolocīt aizmugurējos sēdekļus nav iespējams, pieejama vienīgi neliela lūka, kas savieno salonu ar bagāžnieku.

    :
    ::
    :
    Kabrioleta bāze ir nesen tirdzniecībā nonākusī „BMW” 1.sērijas kupeja. Stāvs priekšējais vējstikls rada papildus vietu priekšā sēdošajiem. Kabrioleta versijas svars attiecībā pret kupeju ir par 130 kilogramiem lielāks.

    :
    ::
    :
    Standarta aprīkojumā iekļauta klimata kontrole, mehāniskā sešpakāpju pārnesumkārba un degvielu taupošā pakete, vienīgi sešu cilindru dzinēji iztiek bez „Start-Stop” sistēmas. „BMW 135i” standarta aprīkojumā iekļauta arī „M” aerodinamiskais virsbūves komplekts.

    :
    ::
    :
    Dzinēju gammā pieejami pieci agregāti. Bāzes versija ir „BMW 118i” ar 143 zirgspēkiem. Pārējie benzīna dzinēji ir „BMW 120i” ar 170 zirgspēkiem, „BMW 125i” ar 218 zirgspēkiem un „BMW 135i” ar 306 zirgspēkiem. Sākotnēji pieejams tikai viens dīzelis – „BMW 120d” ar 177 zirgspēkus, vēlāk dīzeļdzinēju gammu papildinās arī „BMW 123d”.

    :
    ::
    :


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties