Nākamgad prezentēs sportisko apvidnieku X6

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (19)
  • Drukāt
  • Datorilustrācija

    Artūrs Virbulis,
    02-08-2007

    Kompānija „BMW” ar jauno sportisko apvidnieku „BMW X6” gatavojas atklāt jaunu tirgus segmentu. Masīvais četru durvju modelis tirdzniecība nonāks nākamā gada vidū, savukārt debiju tas svinēs nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas auto izstādē.

    Pirms gaidāmās „BMW X6” prezentācijas Detroitā, bavārieši vēl rudenī Frankfurtes auto izstādē prezentēs divdurvju hibrīda konceptu, kas stilistiski līdzināsies gaidāmajam sportiskajam apvidniekam. No vienas puses, šis koncepts pastiprinās interesi par „BMW X6”, no otras – tajā tiks iestrādāti tehniskie risinājumi, kas no nākamā gada beigām būs pieejami arī „BMW X5” un „BMW X6” modeļiem. Degvielas un izplūdes gāžu samazinošās tehnoloģijas izstrāds kopā ar „Mercedes-Benz”.

    :

    ::
    :
    Šis hibrīds nepiedāvās elektrisku braukšanu, tam „BMW”, „Mercedes-Benz” un koncerns „General Motors” izstrādā „Two-mode” pilno hibrīdy. „BMW X6” benzīna un hibrīda versijas tiks ražotas ASV Spartanburgas rūpnīcā, kur jau līdz šim ražo „BMW Z4” un „BMW X5” modifikācijas.

    :
    ::
    :
    Kompānija prognozē gadā saražot no 40’000 līdz 50’000 vienību, tādejādi rūpnīcas kapacitāte palielinātos līdz 200’000 vienību gadā. Tomēr tas neesot pietiekams rādītājs, tādēļ nākamās paaudzes „BMW X3” ražošana no 2010.gada tiks pārcelta uz ASV rūpnīcu.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties