Arī jaunās paaudzes BMW M3 būs CSL versijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (9)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    25-07-2007

    Kompānija „BMW” grasās arī turpmāk ražot „BMW M3” modeļa atvieglināto versiju „CSL”, kas galvenokārt paredzēts izmantošanai trasē. Par to intervijā kādam amerikāņu izdevumam paziņojis „BMW M Division” nodaļas vadītājs Gerhards Rihters. Pēc viņa vārdiem, iepriekšējais „BMW M3 CSL” izrādījies ļoti populārs, tāpēc autoražotājs nolēmis analoģisku modifikāciju izstrādāt arī jaunajam „BMW M3”.

    Atgādināsim, ka jaunās paaudzes „BMW M3” tiks aprīkots ar četlitru atmosfērisko V8 dzinēju, kas attīsta 420 zirgspēku jaudu, bet tā pašmasa sasniegs 1’600 kilogramu. Pie tam daudz ietilpīgākais motors izrādījies vieglāks par līdzšinējo 3,2-litru sešcilindru agregātu.

    :

    ::
    :Līdzšinējais „BMW M3 CSL”:
    :
    Tomēr līdzšinējās paaudzes „BMW M3” ir par 100 kilogramiem vieglāks par jauno modeli, bet tā „CSL” versija bija vēl par 110 kilogramiem vieglāka. Par cik kilogramiem vieglāka būs jaunā „BMW M3 CSL” modifikācija, pagaidām nav zināms.

    Tāpat Gerhards Rihters norādījis, ka „M” versija parādīsies arī vismazākajam markas modelim – „BMW” 1.sērijai. Tomēr detalizētāka informācija par šo modifikāciju netika izpausta.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties