Pirmie oficiālie attēli ar jauno BMW M3 kupeju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (38)
  • Drukāt
  • Raimonds Zandovskis,
    07-03-2007

    Kompānija „BMW” uz šobrīd notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs jaunās „BMW M3” kupejas pirmssērijveida prototipu, bet ne ražošanai pilnībā gatavu automobili, kā sākotnēji tika plānots. Tagad ražotājs sērijveida variantu sola prezentēt septembrī, Frankfurtes autoizstādē.

    Neskatoties uz to, automobilis, kas tiks eksponēts Ženēvā, praktiski pilnībā atkārtos sērijveida versiju, līdzīgi kā savulaik bija ar aktuālās paaudzes „BMW M5” pirmssērijveida prototipu un sērijveida versiju.

    :

    ::
    ::
    ::
    :
    Jaunā „BMW M3” kupeja iegūs agresīvu virsbūves aerodinamisko komplektu: priekšējo buferi ar trim masīviem gaisa tvērējiem, aizmugurējo buferi ar difuzoru un četrām izplūdes sistēmas izejām, kā arī sliekšņu uzlikas un M sērijai raksturīgās ventilācijas atveres priekšējos spārnos. Savukārt „BMW M3” jumts būs no oglekļa šķiedras, līdzīgi kā „BMW M6” un „BMW M3 CSL”.

    :
    ::
    :
    „BMW M3” tehniskie raksturlielumi pagaidām netiek oficiāli atklāti. Zināms ir tas, ka automobilis tiks aprīkots ar principiāli jaunu V8 atmosfērisko dzinēju, kā tilpums ir četri litri, bet jauda – aptuveni 420 zirgspēku. Ženēvas izstādē eksponētais prototips ir aprīkots ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet sērijveidā būs pieejama arī sekvenciālā ātrumkārba.

    :
    ::
    :
    Pēc provizoriskas informācijas, jaunais „BMW M3” no vietas līdz simts kilometriem stundā spēs paātrināties 4,8 sekundēs, bet Nirbergas trasi tas veic par 12 sekundēm ātrāk par savu priekšteci.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties