BMW atjauninājis kompakto apvidus automobili X3

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (12)
  • Drukāt
  • 29-06-2006

    Kompānija „BMW” 2007.modeļu gadam atjauninājusi kompakto apvidus automobili „BMW X3”. Nelielas izmaiņas skārušas priekšējo un aizmugurējo buferi, miglas lukturi tagad ir integrēti automobiļa virsbūvē, bet aizmugurējā optika ir diožu (LED).

    :

    ::
    :

    Tāpat veiktas izmaiņas arī dzinēju paletē – trīs no pieciem dzinējiem, kas pieejami „BMW X3”, ir jauni. Visjaudīgākais no tiem ir trīslitru dīzeļdzinējs ar 286 zirgspēkiem un divām turbīnām, kas aizgūts no „BMW 535d”. Tā maksimālais griezes moments 580 Nm tiek sasniegts jau pie 1’750 apgr./min atzīmes. Ar šo dzinēju „BMW X3 3.0sd” no vietas līdz simts kilometriem stundā paātrinās 6,6 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums sasniedz 240 km/h.

    :

    ::
    :

    Pārējie divi jaunie motori darbojas ar benzīnu – viens no tiem ir 2,5-litru sešcilindru agregāts ar 218 zirgspēkiem, bet otrs ir trīslitru ar 272 ZS. Komplektācijā ar kādu no šiem dzinējiem „BMW X3” no vietas līdz 100 km/h paātrinās attiecīgi 8,5 un 7,5 sekundēs.

    :

    ::
    :

    Bāzes komplektācija iegūs jau pazīstamo divlitru četrcilindru dīzeļdzinēju ar 150 zirgspēkiem, tāpat joprojām „BMW X3” būs pieejams arī ar trīslitru sešcilindru dīzeļmotoru ar 218 ZS. Trīslitru dzinēji jau standartā tiks komplektēti ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kamēr divlitru un 2,5-litru bāzes aprīkojumā būs ar mehānisko transmisiju.

    :

    ::
    :

    „BMW X3” atjauninātās versijas interjerā parādījies jauna stila trīsspieķu stūresrats, tāpat salona apdarē tiek pielietoti augstākas kvalitātes apdares materiāli. Visjaudīgākajā versijā kompaktais apvidus automobilis iegūs arī tērauda pedāļus, kas pasvītros šī automobiļa dinamiskumu.

    :

    ::
    :

    Atjauninātā „BMW X3” bāzes modeļa cena Vācijā ir, sākot no 33’500 eiro, kamēr visjaudīgākā versija – „BMW X3 3.0sd” – maksās no 50’300 eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties