Pirmā neoficiālā informācija un attēli ar jauno BMW X5

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (45)
  • Drukāt
  • 31-05-2006

    Kompānija „BMW” pašlaik veic noslēdzošos izmēģinājuma braucienus jaunās paaudzes apvidus automobilim „BMW X5”. Nesen Vācijā spiegiem izdevies nofotografēt topošo spēkratu ar minimālu maskējošo ietērpu. Pēc fotogrāfijām noprotams, ka jaunā „BMW X5” dizains nebūs revolucionārs, drīzāk tā ir līdzšinējā modeļa veidola turpināta attīstība.

    :

    ::
    :

    Ārēji gaidāmais automobilis ir ļoti līdzīgs līdzšinējam modelim. Kā gaidāms, tā kļūs par 16 centimetriem garāka un par sešiem centimetriem platāka, saglabājot savas proporcijas. Visbūtiskākās izmaiņas skārušas automobiļa priekšdaļu, kas ieguvusi citādas formas priekšējos lukturus un lielākus gaisa tvērējus.

    :

    ::
    :

    Informācijas par topošā „BMW X5” tehnoloģiskajiem risinājumiem nav daudz, bet jau tagad tapis zināms, ka automobilis tiks aprīkots ar Bavārijas autoražotāja izstrādāto pilnpiedziņas sistēmu „xDrive”, kā arī jaunas paaudzes pretbuksēšanas sistēmu. Jaunā „BMW X5” salons būs ieturēts pārējo šīs markas modeļu paletes stilā.

    :

    ::
    :

    Tāpat kā iepriekš, „BMW X5” tiks komplektēts ar dažādiem jaudīgiem dzinējiem: trīslitru sešcilindru dīzeļmotoru, kas attīsta 231 zirgspēku un 4,5-litru V8 dīzeļdzinēju ar 330 ZS, kā arī trīslitru benzīna dzinēju ar 258 ZS un topversijā ar pieclitru V8 motoru, kas attīsta 367 ZS.

    :

    ::
    :

    Nav izslēgts, ka perspektīvā varētu parādīties apvidus automobiļa sportiskā modifikācija ar 507 ZS jaudīgo V10 dzinēju, kas pašlaik tiek uzstādīts „BMW M5” un „BMW M6”.

    Jaunā „BMW X5” oficiālā prezentācija notiks šā gada rudenī Parīzes autoizstādes ietvaros.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties