’Hartge’ ļauj jaunajam BMW M5 paātrināties līdz 320 km/h

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (18)
  • Drukāt
  • 06-10-2005

    Pazīstamais tūninga ateljē „Hartge” faktiski viens no pirmajiem izsludinājis jaunā „BMW M5” īpašnieku ilgi gaidīto iespēju atslēgt rūpnīcā uzstādīto elektrisko ātruma ierobežotāju, kas nostrādā pie 250 km/h. Vācu ateljē speciālistu izstrādātais modulis ļauj pārcelt ierobežotāja aktivizēšanos uz 320 km/h atzīmi.

    Tomēr tagad iespējamā maksimālā ātruma palielināšanās radījusi nepieciešamību nomainīt riepas ar jaunām, kurām ir daudz augstāks ātruma indekss. Rezultātā „Hartge” saviem klientiem rekomendē iegādāties jaunu komplektu, kur ietilpst 21 collas riteņu diski ar speciālām riepām 255/30 izmērā priekšā un 295/30 – aizmugurē; kā arī jaunu balstiekārtas atsperu komplektu, kas pazemina automobiļa klīrensu par 30 milimetriem.

    Tāpat „Hartge” izstrādājis „BMW M5” paredzētu izplūdes sistēmu ar speciāli noregulētu skanējumu un oriģinālu izejas noformējumu, kā arī uzliku priekšējam buferim un nedaudz atšķirīgu aizmugurējo buferi. Visbeidzot, ateljē saviem klientiem piedāvā arī oriģinālu trīsspieķu stūresratu ar oglekļa šķiedras ieliktņiem, kā arī virkni aksesuāru salona apdares modernizācijai.

    Bildes


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties