Drīzumā arī 6. sērijas kabriolets būs nopērkams

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (13)
  • Drukāt
  • 15-10-2003

    Ievelciet dziļi elpu, tas ir satriecošais BMW pilnīgi jaunās 6. sērijas kabriolets. Ja kupeja bija šova nagla Frankfurtē, tad kabriolets debitēs Ženēvas autošovā nākamā gada martā. Uz āru izvirzītais purngals atspoguļos Z4 ar tā apaļīgo purngalu, plato radiatora režģi un neparasto priekšējo lukturu formu, kamēr aizmugure un neveiklās lampas būs līdzīgas pašreizējiem sedaniem.

    :

    ::
    :Purngalā atspoguļosies Z4:
    :Tāpat kā kupeja, arī 6. sērijas kabriolets solās būt četrvietīgs ar dāsni aprīkotu salonu. Tāpat varēs izvēlēties starp manuālo un sekvenciālo transmisiju, klienti tiks aplaimoti arī ar elektriski regulējamiem sēdekļiem un logiem – protams, arī jumtu.

    Bāzēts uz 5. sērijas platformas, jaunā 6. sērija ir visai iespaidīga savās dinamiskajās spējās. BMW kompānija apgalvo, ka tas būs patiesi īsts sporta automobilis, nevis vienkārši komfortabls „kuteris”, kādi ir, piemēram, Jaguar XK modeļi. Šīs dinamikas panākumu ķīla ir šasija, kas aprīkota ar Dynamic Drive (dinamiskās braukšanas – tulk. no angļu val.) sistēmu. Šī sistēma ļauj automobiļa vadītājam no salona regulēt balstiekārtas iestatījumus un pielāgot tās uzvedību atbilstoši ieturētajam braukšanas stilam.

    :
    ::
    :6. sērija bāzēta uz 5. sērijas platformas:
    :Dzinēju izvēle ir atbilstoša šī automobiļa statusam: bāzes modelis tiks aprīkots 231 Zs jaudīgu 3-litrīgu agregātu, ar kuru pašlaik tiek komplektēta 3., 5. un 7. sērija. Gaidāms 6. sērijas kabriolets arī ar 3-litrīgu dīzeļdzinēju, bet ne ātrāk par 2005. gada pavasari.

    Toties flagmanis attaisnos pēc tā gaidīto laiku. Ar vairāk nekā 500 Zs un 700 Nm lielu griezes momentu, ko nodrošinās pilnīgi jauns 5-litrīgs V10 dzinējs, līdz 100 km/h tas būs spējīgs paātrināties mazāk kā 5 sekundēs! Diemžēl Eiropai paredzētie „spridzekļi” tiks ierobežoti pie 250 km/h.

    :
    ::
    :Tikai par 4’500 eiro dārgāks kā kupeja:
    :Pat kabrioleta izpildījumā 6. sērija būs ievērojami vieglāka par 5. sērijas sedanu, uz kā bāzes tas ir būvēts. Vieglais svars ir panākts, izmantojot alumīnija paneļus un balstiekārtas rāmi. Kā gaidāms, par kabrioletu būs jāmaksā tikai par 4’500 eiro vairāk, salīdzinājumā ar analogu kupeju.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties