Varam jau apskatīt, kā izskatās BMW M5 galavariants

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (38)
  • Drukāt
  • 24-09-2003

    Amerikāņu izdevums “The Car Connection” publicējis spiegu foto uzņēmumus, kur redzamas divas jaunas BMW 5. sērijas modifikācijas, kas veic izmēģinājuma braucienus Nirburgringā, Vācijā. Jaunais universāls un “mežonīgais” sedans BMW M5 tirgū parādīsies 2004. gada rudenī.

    Spriežot pēc šīm fotogrāfijām, 5. sērijas universāls, neskatoties uz virsbūves jauno dizainu kopumā, saglabās iepriekšējās paaudzes universāla siluetu. Tas attiecas gan uz jumta līniju, gan aizmugurējo jumta statņu formu un slīpumu. Šis jaunums, tāpat kā agrāk, būs kā kompromiss starp praktiskumu un sportiskumu. Tehniskā ziņā universāls prakstiski pilnībā atkārtos versiju ar sedana virsbūvi.

    :

    ::
    :5. sērijas universāls, neskatoties uz virsbūves jauno dizainu kopumā, saglabās iepriekšējās paaudzes universāla siluetu:
    :

    Turpretī BMW M5 no tehniskā skatu punkta ievērojami atšķirsies no bāzes modeļiem. Jaunais modelis iegūs, pirmkārt, nesen izstrādāto 10-cilindrīgo V-veida dzinēju, kura tilpums būs 5,0- vai 5,5-litri un jaudu – vairāk kā 510 Zs. No vietas līdz 100 km/h šis sedans spēs paātrināties nieka 4,5 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums diemžēl būs ierobežots pie 250 km/h.

    :

    ::
    :M5 no standarta modeļiem varēs atšķirt pēc tā sportiskākā izskata un dubultās izplūdes sistēmas aizmugurē:
    :

    Bez iepriekšminētā, jaunais M5 iegūs citādākas bremzes, ievērojami modificētu balstiekārtu un virkni izmaiņas ārējā veidolā, ieskaitot jaunu aerodinamisko ietērpu un jaunus riteņu diskus ar lielāku diametru. M5 no standarta modeļiem varēs atšķirt pēc tā sportiskākā izskata un dubultās izplūdes sistēmas aizmugurē.

    Starp citu, par jauno modeļu ārieni var spriest pēc svaigākajiem spiegu foto uzņēmumiem, kuros pirmsražošanas prototipi ir redzami praktiski bez maskējošā ietērpa, kādos tie slēpās vēl pavisam nesen.

    Papildinājums

    Tomēr kārtējo reizi apstiprinās fakts, ka nevajag spriest par auto pēc dažādiem izmēginājumu un spiegu foto. Zemāk redzamajās fotogrāfijās M5 ir daudz tuvāks savam patiesajam izskatam, nekā iepriekšējās spiegu fotogrāfijās redzamais.

    :

    ::
    :Ja tiešām šādi izskatīsies jaunais BMW M5, tad tas ir mantojis acīmredzamas detaļas no patreizējā M3 - spoguļus, restītes priekšējos spārnos un diskus.:
    :

    :
    ::
    ::
    :

    Foto no trases: Hans G. Lehmann


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties