BMW 7. sērija tiks atjaunota gada beigās

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • 24-03-2003

    BMW kompānija jau beidz darbus pie atjaunotās modeļu flagmaņa modifikācijas – BMW 7. sērijas sedana. Par to ziņu amerikāņu izdevus Auto Week, atsaucoties uz kompānijas iekšējiem ziņu avotiem. Pēc sākotnējās informācijas ir zināms, ka galvenās izmaiņas skars tieši automobiļa ārieni.

    Vērts pieminēt, ka praktiski uzreiz pēc prezentācijas, pēdējās paaudzes BMW 7. sērija tika pakļauta nopietnai kritikai no ekspertu puses sava ārējā izskata dēļ – daudziem nepatika īpatnais automobiļa aizmugurējās daļas risinājums ar “divstāvīgo” bagāžnieka vāku, kā arī specifiskā priekšējo lukturu forma. Tieši tā iemesla dēļ atjaunotajai modifikācijai īpaša vērība tiks pievērsta automobiļa priekšējās un aizmugurējās daļas modernizācijai.


    Starp citu, nedaudz tiks atjaunots arī automobiļa interjers, bet iDrive sistēma piekāpsies modernizētās versijas priekšā, kas atšķiras tieši ar daudz vienkāršāko vadību un pārstrādāto interfeisu.

    Kā gaidāms, atjaunotās BMW 7. sērijas prezentācija notiks vai nu jau šī gada beigās Tokijas auto izstādē, vai nu Detroitas auto izstādē, kas notiks 2004. gada pirmajos datumos.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties