BMW – titulētākais auto Krievijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • 20-03-2003

    Otrdien, 2003. gada 18. martā, tapa zināmi rezultāti kārtējam, jau trešo reizi notikušajam, konkursam “Krievijas Gada Auto”, kuru organizē žurnāls “Autopanorama” sadarbībā ar žurnāliem “Formula-1”, “MAXIM” un projektiem auto.ru un mail.ru. Konkursā piedalījās 18’347 dalībnieki, kuri noteica pašus populārākos modeļus Krievijā 14 kategorijās, atbilstoši Eiropas klasifikācijai.

    Beigās visvairāk balvu saņēma BMW markas automobiļi, uzvarot uzreiz četrās klasēs. Trijās klasēs uzvarēja Peugeot un Audi, pie kam, par labāko šī gada jaunumu tika atzīts Audi A8.

    Konkursa “Krievijas Gada Auto” rezultāti:

    Pilsētas automobiļi – Ford Ka
    Mazā klase - Peugeot 206
    Mazā vidējā klase - Peugeot 307
    Vidējā klase – BMW 3. sērija
    Biznesa klase - Mercedes E-klase
    Luksusa klase - BMW 7. sērija
    Kupeja - Audi TT
    Kabrioleti un rodsteri - BMW Z8
    Universāli ar paaugstinātu caurejamību - Audi Allroad
    Apvidnieki, I grupa - Toyota RAV4
    Apvidnieki, II grupa - BMW X5
    Miniveni – Volkswagen Sharan
    Mazie komercautomobiļi - Peugeot Partner
    “Gada Jaunums” - Audi A8

    Interesanti, ka vairākos segmentos par uzvarētājiem kļuva automobiļi, kas nebūt nav tirgus līderi, bet dažās kategorijās laurus plūca galīgie neveiksminieki tirgū. Rodas tāda sajūta, ka konkursā cilvēki balsoja ar “dvēseli”, bet dzīvē, pērkot automobili, vadītos pēc pavisam citiem principiem, no kuriem vissvarīgākais – finansiālās iepsējas.

    Atgādināsim, ka iepriekšējā gadā bija tikai 7 nominācijas, kaut gan 2002. gada uzvarētāju saraksts ir līdzīgs iepriekšējam gadam: Ford Ka, Peugeot 206, Peugeot 307, BMW 7. sērija, Audi Allroad, Toyota RAV4, VW Sharan un BMW X5. Bet par 2001. gada interesantāko jaunumu tika atzīts BMW 7. sērijas sedans.


    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties