BMW X3 veic izmēģinājuma testus

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • 02-02-2003

    Dažos ārvalstu preses izdevumos parādījušies jauni spiegu fotouzņēmumi ar topošo “apvidnieku” BMW X3, kurš veic izmēģinājuma braucienus vienā no specializētajām trasēm. Jauno fotouzņēmumu īpatnība ir tā, ka tajos topošais jaunums ir redzams praktiski bez maskējošā ietērpa, kas ļauj radīt daudz detalizētāku priekšstatu par topošā sērijveida automobiļa izskatu.

    Spriežot pēc ilustrācijām, BMW X3 iegūs pietiekami mierīgu virsbūves dizainu, un daudzā atgādinās vienkārši izmēros samazinātu BMW X5. Kā jau mēs tikām rakstījuši, X3 pamatā būs pilnpiedziņas platforma no BMW 3. sērijas universāla, bet pats automobilis galarezultātā nebūs nemaz tik liels – tā garums būs apmēram 4,5 metri. Pie tam, jaunums būs jūtami vieglāks par BMW X5, kā arī nedaudz vienkāršāks salona apdarē.


    Atgādināsim, ka priekš BMW X3 pagaidām ir paredzēti tikai trīs dzinēji – 2,5-litrīgais dzinējs, 3-litru 6-cilindru motors, kā arī jaunais 3-litrīgais turbo-dīzelis. X3 būs pieejams vai nu ar 6-pakāpju automātisko pārnesumkārbu, vai arī ar 5-pakāpju mehānisko.

    Paredzētais prezentācijas datums – pašreizējā gada beigas, nākošā gada sākums. Bāzes modifikācijā BMW X3, kā gaidāms, atradīsies 35’000 eiro robežās.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties