Jauna informācija par BMW M6

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (22)
  • Drukāt
  • 23-01-2003

    Neskatoties uz to, ka līdz nokļūšanai tirgū jaunajam superkāram no BMW – sportiskajai kupejai BMW M6, ir palikuši vēl kādi 2 gadi, ārzemju presē parādījusies jauna informācija par šo topošo jaunumu. Kā jau esam rakstījuši, tad BMW M6 ir faktiski niknākā 6. sērijas kupejas modifikācija, kuras prezentācija ir noteikta šī gada beigās vai arī nākamā gada sākumā. Pati 6. sērija tiks būvēta uz jaunās 5. sērijas platformas, taču iegūs daudz jaunus unikālus mezglus un detaļas.

    Zem motora pārsega pašai ātrākajai kupejai no BMW ir novietots 10-cilindru dzinējs ar 500 Zs jaudu, kuras izgatavošanā tiks izmantotas tās tehnoloģijas, kas izmantotas izgatavojot dzinēju Formulai 1. Ir vērts atzīmēt, ka šis dzinējs ir atmosfēriskais, bet tik liela jauda ir sasniegta pateicoties tieši pēdējo tehnoloģiju izmantošanai no BMW inženieru puses. Kopā ar jauno motoru strādās jaunā 6-pakāpju sekvenciālā pārnesumu kārba. No 0 līdz 100 km/h BMW M6 ieskriesies nieka 4,6 sekundēs, bet maksimālais kupejas ātrums viegli pārsniegs 300 km/h atzīmi.


    Pagaidām topošā superkāra izskats nav zināms. Zināms ir tikai tas, ka dizainā būs jaušamas konceptuālā BMW Z9 iezīmes, kā arī šis tas no jaunās BMW 7. sērijas. Kā arī nav izslēgts arī tas, ka topošā jaunuma eksterjers tiks mainīts, ņemot vērā neviennozīmīgo pircēju reakciju uz jaunā “septiņsimtā” dizainu.

    Bimmer


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties