Pirmie attēli ar jauno BMW 7. sēriju

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • BMWPower.lv / DELFI Auto,
    02-01-2015

    Internetā publicēti pirmie attēli ar BMW jaunās paaudzes 7. sērijas limuzīnu (G11 – rūpnīcas indekss), ko uzņēmuši vai nu industriālie spiegi, vai nu projekta apkalpojošais personāls, kurš to patiesībā nedrīkst fotografēt un par to no autoražotāja varētu saņemt sukas.

    Kā redzams attēlos, BMW izvēlējies diezgan mērenu pieeju “Future Luxury” koncepta pārveidošanai sērijveida versijā. Arī interjera dizains ir drīzāk evolūcija salīdzinājumā ar esošajiem modeļiem, nevis revolūcija kā savulaik 2001. gada 7. sērijas (E65) gadījumā.

    Tomēr to nevarētu teikt par tehniku – tajā ir daudz būtisku izmaiņu. Pēc provizoriskas informācijas, jaunais BMW limuzīns izgatavots uz modulārās platformas “35up”, kas pēc tam tiks izmantota praktiski visu markas modeļu, sākot ar 3. sēriju, pamatā.

    Jaunā šasija būs būtiski vieglāka par iepriekšējām platformām, jo tajā izmantotas pat daļas no oglekļa šķiedras. Jaunais 7. sērijas sedans varētu būt par aptuveni 170 kilogramiem vieglāks nekā līdzšinējais. Piemēram, versijā “BMW 730d” jaunā limuzīna pašmasa būs 1 745 kg – tas ir pat mazāk nekā pašreizējam 5. sērijas sedanam (F10).

    Gaidāms, ka BMW jaunās 7. sērijas sērijveida versija tiks prezentēta rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties